2012. január 21., szombat

új PS3 champion jockey LÓVERSENY - Jelenlegi ára: 8 000 Ft


    ÚJ  BONTATLAN FOLIÁZOTT
EREDETI !!!!
A KÉPEN  LÁTHATÓ
 ps3 champion jockey 
Rövid ismertető:
Champion Jockey: G1 Jockey & Gallop Racer (PS3)
Zsoké-szimulátor PlayStation 3 konzolra? Igen, ez lenne röviden a Champion Jockey: G1 Jockey & Gallop Racer.
A játékban zsokénk megalkotása után ki kell választanunk a lovunkat, és már fejest is ugorhatunk a különböző lóversenyekbe és bajnokságokba. Az egyes lovak eltérő erősségekkel és gyengeségekkel bírnak, így érdemes alaposan megfontolni, melyiket választod...
Érdekesség, hogy a játék támogatja a PS3 Move kontroller használatát, mellyel még különlegesebb élményben lehet részed! Az egyes mozdulatok miatt kis túlzással tényleg úgy érezheted, mintha lóháton ülnél.
A Champion Jockey: G1 Jockey & Gallop Racer egy igazi különlegességnek ígérkezik a sport játékok piacán, mert hát eddig nem sok hasonló játékkal találkozhattunk.
A játékban egy rendkívül élethű zsoké szerepében tetszelegve indulhatunk különböző lóversenyeken és bajonkságokon. Ahány ló annyi féle stílus és egyéni sajátosság, tehát amennyiben mi szeretnénk lenni az ügető királya, nagy hangsújt kell fektetnünk a lovak kitapasztalására.
A játék természetesen klasszikus irányítóval is játszható de igazán egyedi élményt azonban egy Move és a Kinect mozgásérzékelős berendezések birtokában nyújt, hiszen az egyes mozdulatok miatt tényleg úgy érezheted, mintha egy valódi ló hátán versenyeznél!
Nézz körül nálam VAN MÉG SOK MINDEN !!!!! !!!
JÓ LICITÁLÁST: -)
NEM SÉRÜLT, Jó ÁLLAPOTBAN, FÜST ÉS ÁLLAT MENTES LAKÁSBÓL.
Nézz körül nálam VAN MÉG SOK MINDEN !
JÓ LICITÁLÁST: -)
Postán csak utalás megérkezése után adom fel.

Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-07 02:58
. új PS3 champion jockey LÓVERSENY - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése